Peugeot Pásztor

PEUGEOT KITERJESZTETT GARANCIA

ÖN EGY ÚJ PEUGEOT BOLDOG TULAJDONOSA ? 
A PEUGEOT VÉDŐSZÁRNYAI TELJES SZABADÁGOT ADNAK ÖNNEK

A nyugalom többet jelent, mint biztonság: válasszon 4 szintű szervizszolgáltatási szerződésünkből* saját igényei szerint | A szolgáltatáson belül rugalmasan megjelölhet kilométerfutást és az időtartamot is : 24 -84 hónapos futamidő és 20 000 – 200 000 kilométerfutás közötti intevallumok közül választhat

 

GARANCIAKITERJESZTÉS

Peugeot kiterjesztett garancia Peugeot Optiway Optimum: Igazán egyszerű és nagyszerű megoldás! Hosszabbítsa meg a szerződéses jótállás időszakát igénye szerint, és a szerződése teljes időtartamára Peugeot Assistance szolgáltatást adunk ajándékba, mely 39 európai országban érvényes.

És ez nem minden!

A szervizszerződés keretében - 19 európai országban1 – a Peugeot plusz kényelmi szolgáltatást is biztosít Önnek: az Assistance mentés során felmerült kiadásokat előre megfinanszírozza Ön helyett, azaz Ön nem utólagos költségtérítéssel jut a pénzéhez. Mivel így a felmerült kiadásokat nem kell helyben azonnal kifizetnie, nem kerülhet abba a kényelmetlen helyzetbe, hogy egy külföldi kirándulás során bekövetkezett véletlenszerű meghibásodás, és az ezzel járó előre nem tervezett pillanatnyi kiadás az utazás teljes élményét tönkre tegye.

A költségátvállalás vonatkozik: alkatrészre és munkadíjra, mechanikus, elektromos és elektronikus hibák javítására.

1 Németország, Ausztria, Belgium, Horvátország, Spanyolország, Franciaország, Magyarország, Olaszország, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, Lengyelország, Portugália, Cseh Köztársaság, Egyesült-Királyság, San-Marino, Szlovákia, Szlovénia és Svájc.

PEUGEOT OPTIWAY OPTIMUM
ÁRLISTA
 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI
FELTÉTELEK

 

KARBANTARTÁS

A Peugeot Optiway Basic szervizszolgáltatás a gépjámű gyártó által előírt kötelező karbantartási költségeit fedezi az optimális, hatékony és kényelmes gépjármű fenntartás megtervezéséhez, és szerződés teljes időszakára Peugeot Assistance szolgáltatást is adunk ajándékba.

A gyártó által előírt kötelező karbantartások gyakorisága és műszaki tartalma a gépjárműhasználattól, a kilométerfutástól és a gépjármű életkorától is függ.

 

PEUGEOT OPTIWAY BASIC
ÁRLISTA
 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI
FELTÉTELEK

 

GARANCIAKITERJESZTÉS & KARBANTARTÁS

Peugeot Optiway Basic+ a kiterjesztett garancia csomagban biztosított előnyökön és az ajándék Peugeot Assistance szolgáltatásokon felül, ez a szolgáltatásszerződés fedezi a Peugeot által előírt - adott időszakra eső - valamennyi gyártó által előírt kötelező karbantartás költségét is, így a gépjármű használata során ne merülnek fel előre nem látható kényelmetlen kiadások.

 

 

PEUGEOT OPTIWAY BASIC+
ÁRLISTA
 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI
FELTÉTELEK

 

PRÉMIUM SZERZŐDÉS 

KOPÓ ALKATÉSZEK + GARANCIA + KARBANTARTÁS + ASSISTANCE

A teljes nyugalom! Peugeot Optiway Extra szervizszerződés nem csak a kiterjesztett garancia és gyártó által előírt kötelező karbantartás-csomag szolgáltatásait nyújtja Önnek, de fedezi az összes** kopóalkatrész cseréjét és javítását is, valamint a gépjármű teljeskörű tisztítását minden kötelező gyártó által előírt revízió alkalmával.

  • Kopóalkatrészek cseréje is: kizárólag a PEUGEOT*** által 100%-ban bevizsgált és minősített alkatrészekkel.
  • Cseregépjármű**** a gyártó által előírt kötelező karbantartás idejére.

 

És ez még nem minden! A prémium szolgáltatás mellé speciális kiterjesztett Peugeot Assistance szolgáltatást adunk ajándékba (kulcsai elvesztése, félretankolás, akkumulátor lemerülése stb. esetén).

A csomag tartalmazza az első műszaki vizsgára történő felkészítés költségét is!

 

PEUGEOT OPTIWAY EXTRA
ÁRLISTA
 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI
FELTÉTELEK

** Gumiabroncsok kivételével 
*** A 3 évnél idősebb gépjárműveken a cseréhez a PSA konszern saját alkatrész márkája, az EUROREPAR is alkalmazható
**** A rendelkezésre állás függvényében, maximum 1 munkanapra, azzal a feltétellel, hogy az időpontfoglalás a beavatkozás napjához képest legalább 2 munkanappal korábban történt.

 

 

JOGI MEGJEGYZÉS

*A feltüntetett tartalom tájékoztató jellegű A tájékoztatás nem teljeskörű és nem tekinthető szerződés hivatalos alapjának.. A bemutatott szolgáltatások költségét kizárólag abban az esetben fedezi a szerződéses díj, amennyiben a kiválasztott szerviz szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg érvényesülnek. Ezek hiányában a szolgáltatás térítésköteles. A szerződést csak akkor kösse meg, ha a szerződési feltételeket figyelmesen átolvasta, és az abban foglalt feltételeket elfogadja. A szolgáltatások és tartalmaik időben változhatnak. A szolgáltatások igénybevételei feltételeit az adott szolgáltatás általános szerződési feltételei tartalmazzák. A P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlat más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem összevonható és a Peugeot magyarországi hivatalos márkakereskedői hálózatában köthető az általános szerződési feltételekben meghatározott ideig és feltételekkel. Az árak kizárólag a 2020.04.01. után kötött szerződésekre érvényesek, az ezen időpont előtt kötött szerződések hosszabbítására nem

Peugeot Pásztor

A Pásztor Tamás és Társa Kft. 25 évvel ezelőtt csatlakozott a francia márka márkakereskedői hálózatába a XVI. Kerületben lévő Iskola utcai telephelyével. 1997-ben megnyitottuk második autószalonunkat. 1999. november 19-én megnyitottuk a XV. kerület Szentmihályi út 152-154. szám alatti, az akkori viszonylatban Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbben felszerelt márkakereskedését. 2005 decemberére készült el a XVII. kerületi beruházás, mely a cég harmadik és egyben a legnagyobb márkakereskedése lett. A 8.600 m2 területű, ötszintes létesítmény magában foglalja a 18 autó bemutatására alkalmas szalonrészt és a 16 állásos szervizt. Az épületen belül megtalálható továbbá a 8 állással és a legkorszerűbb karosszériajavítási eljárásokkal rendelkező kárrendezési centrum, valamint a környezetkímélő, vízbázisú termékekkel üzemelő fényezőműhely. 2006 februárjában a Pásztor Tamás és Társa Kft. a megkapta a hivatalos Peugeot márkaszerviz jogot a Pesti úton és Veresegyházán is, így immár mindkét francia márka autóinak teljes körű szervizszolgáltatását és alkatrész ellátását tudtuk nyújtani. 2009 októberében lett teljes a francia márkák képviselete mivel a Szentmihályi úti telephelyünk megkapta a Renault márkaszerviz jogot is. Jelenleg a Pásztor Csoportnál a gépjárművek javítása összesen 46 szerelőálláson folyik. A Budapest XV. Kerület (15) és a veresegyházi (6) autószalon, illetve a XVII. kerületi bemutatóterem (18) egyszerre 39 gépkocsi bemutatására alkalmas. Az őrzött telephelyeinken összesen 400 új gépkocsi tárolása lehetséges. Márkaszervizeink a legmodernebb diagnosztikai műszerekkel és célszerszámokkal vannak felszerelve. A legfejlettebb számítógépes rendszerre támaszkodó gépjármű értékesítésünk, ügyfélszolgálatunk és alkatrészraktárunk, illetve az alkalmazottak folyamatos képzése a biztosítéka az ügyfeleink megelégedettségének. A Shepherd Fleet Autópark kezelő Kft. gépjárműflották teljes körű kezelésével foglalkozik. Működésünkhöz segítséget nyújt az elmúlt 25 évben kiépített kapcsolatrendszerünk, márkakereskedéseink és szakszervizeink. A Shepherd Fleet márka független, így tetszőleges összetételű autópark kialakítását vállalja. Célunk, hogy első osztályú szolgáltatóként tökéletes, a nemzetközi szabályoknak megfelelő, valamint korlátozásoktól mentes kiszolgálást nyújtsunk partnereinknek a hosszú távú kapcsolat kialakítása érdekében.

További infó

További akcióink