Peugeot Pásztor

Jelenlegi akcióink

Peugeot 2008

photo

PEUGEOT 2008 gazdag felszereltséggel 830 000 Ft árelőnnyel készletről. 5 év* garancia 100.000 km futáskorláttal csak magánszemélyeknek, további feltételek teljesülése esetén**

 

 

Peugeot 2008 most készletről akár 830 000 Ft árelőnnyel

 

 

A vagány 2008 SUV minden környezetben megállja helyét. Modern megjelenés és magas felszereltség jellemzi, így minden méter élvezetes lesz!

Peugeot_2008

- Gazdag alapfelszereltség


- Peugeot i-Cockpit vezetőhely


- Díjnyertes PureTech benzinmotorok


- 5 év garanciával*


- Csak a készlet erejéig!

 

 

KOMPAKT SUV

Peugeot_2008

A kompakt Crossoverek között különleges helyet elfoglaló PEUGEOT 2008 SUV formatervében markánsan jelennek meg a szegmens jellegzetes formajegyei. A kiszélesített sárvédők, a függőleges tagolású hűtőrács és a látványos védőelemek erőt és biztonságot sugároznak

 

PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot_2008

A PEUGEOT i-Cockpit® egyedülálló élményt nyújt a vezetőnek. A vezető, anélkül, hogy levenné a szemét az útról, leolvashatja az információkat a magasra helyezett műszeregységről, ezáltal a vezetés biztonságosabb és pihentetőbb. A PEUGEOT 2008 SUV magasszintű technológiája, illetve kiváló menettulajdonságai révén kalandokra csábít. Bármilyen útról legyen szó, minden erejét bevetve száll szembe az elemekkel.

 

 

DÍJNYERTES MOTOROK

 

HATÉKONYSÁG

Alacsony, mindössze 1045 kg-os tömegének köszönhetően a modell kitűnő dinamikai tulajdonságokkal rendelkezik.

Az Euro 6-os környezetvédelmi normának megfelelő háromhengeres Pure Tech benzinmotorok nemcsak takarékosak, hanem nagy teljesítményűek is. A kínálatban szereplő összes benzinmotor vegyes fogyasztása kevesebb, mint 5,2 l/100 km (EK irányelvnek megfelelően).

 

KIFINOMULTSÁG

A PEUGEOT 2008 SUV a többszörösen is az év motorjának választott 1,2 literes PureTech benzinmotorral készül. Amely a készlet erejéig 82 vagy 110 lóerős változatban érhető el.

A kompakt, könnyű motorok – kisebb súlyuknak és méretüknek köszönhetően – nagyobb hatásfokkal működnek.

Jelentkezzen tesztvezetésre! Kérjen ajánlatot!

Peugeot Pásztor

A Pásztor Tamás és Társa Kft. 19 évvel ezelőtt csatlakozott a francia márka márkakereskedői hálózatába a XVI. Kerületben lévő Iskola utcai telephelyével. 1997-ben megnyitottuk második autószalonunkat. 1999. november 19-én megnyitottuk a XV. kerület Szentmihályi út 152-154. szám alatti, az akkori viszonylatban Európa egyik legnagyobb és legkorszerűbben felszerelt márkakereskedését. 2005 decemberére készült el a XVII. kerületi beruházás, mely a cég harmadik és egyben a legnagyobb márkakereskedése lett. A 8.600 m2 területű, ötszintes létesítmény magában foglalja a 18 autó bemutatására alkalmas szalonrészt és a 16 állásos szervizt. Az épületen belül megtalálható továbbá a 8 állással és a legkorszerűbb karosszériajavítási eljárásokkal rendelkező kárrendezési centrum, valamint a környezetkímélő, vízbázisú termékekkel üzemelő fényezőműhely. 2006 februárjában a Pásztor Tamás és Társa Kft. a megkapta a hivatalos Peugeot márkaszerviz jogot a Pesti úton és Veresegyházán is, így immár mindkét francia márka autóinak teljes körű szervizszolgáltatását és alkatrész ellátását tudtuk nyújtani. 2009 októberében lett teljes a francia márkák képviselete mivel a Szentmihályi úti telephelyünk megkapta a Renault márkaszerviz jogot is. Jelenleg a Pásztor Csoportnál a gépjárművek javítása összesen 46 szerelőálláson folyik. A Budapest XV. Kerület (15) és a veresegyházi (6) autószalon, illetve a XVII. kerületi bemutatóterem (18) egyszerre 39 gépkocsi bemutatására alkalmas. Az őrzött telephelyeinken összesen 400 új gépkocsi tárolása lehetséges. Márkaszervizeink a legmodernebb diagnosztikai műszerekkel és célszerszámokkal vannak felszerelve. A legfejlettebb számítógépes rendszerre támaszkodó gépjármű értékesítésünk, ügyfélszolgálatunk és alkatrészraktárunk, illetve az alkalmazottak folyamatos képzése a biztosítéka az ügyfeleink megelégedettségének. A Shepherd Fleet Autópark kezelő Kft. gépjárműflották teljes körű kezelésével foglalkozik. Működésünkhöz segítséget nyújt az elmúlt 19 évben kiépített kapcsolatrendszerünk, márkakereskedéseink és szakszervizeink. A Shepherd Fleet márka független, így tetszőleges összetételű autópark kialakítását vállalja. Célunk, hogy első osztályú szolgáltatóként tökéletes, a nemzetközi szabályoknak megfelelő, valamint korlátozásoktól mentes kiszolgálást nyújtsunk partnereinknek a hosszú távú kapcsolat kialakítása érdekében.

További infó

További akcióink